Over

Je hebt periodes in je leven waarin je geen tijd hebt om te voelen of na te denken omdat het leven je opslokt. Je andere prioriteiten hebt. Zoals in mijn geval het, als alleenstaande, bijna fulltime werkende moeder, opvoeden van mijn zoon. Iets wat met het verstrijken der jaren makkelijker en makkelijker wordt.

Er begon net weer me-time in mijn agenda te verschijnen toen eerst mijn vader (november 2010, overleden juli 2013) en vrij snel daarna mijn moeder met hun gezondheid gingen kwakkelen. Begin februari 2018 kwam mijn moeder te overlijden; eind maart waren wij als familie klaar met het leegruimen van het ouderlijk huis. Het hoofdstuk zorgen voor andere was daarmee afgesloten.  Er was weer  tijd om te voelen en te denken.

Ik leefde al een tijdje met het gevoel dat het tijd werd voor ander werk. Ik had zelfs al wat halfslachtige pogingen tot solliciteren ondernomen om via de normale, verstandige  weg van baan te veranderen. Begin april was daar ineens het besef: die normale weg ging veel te veel tijd in beslag nemen. Er vormde zich een doldriest plan in mijn hoofd. Afscheid nemen van mijn werkgever (middels een vaststellingsovereenkomst) om vanuit even helemaal niets op zoek te gaan naar wat anders. Misschien niet het meest verstandige plan maar na vijfenvijftig grotendeels verstandige jaren vond ik dat het tijd werd om eens uit de band te springen.

Hier op mijn website Sheschanginglanes.com is mijn weg om niet alleen van baan maar ook van leven te veranderen te volgen.

Fijn dat je meeleest!

Rianne, 19 juli 2018

info@sheschanginglanes.com

One thought on “Over

Vragen en/of opmerkingen zijn welkom...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.