Uitgegraven

Een jaar of drie, misschien zelfs wel vier, geleden kocht ik een slowcooker. Het leek mij wel wat. ‘s-morgens alle meuk in dat ding gooien, en ‘s-avonds bij thuiskomst zo aan kunnen schuiven. Een soort chef kok in huis met een twist.

Het liep anders. Ik gebruikte het ding vooral in het weekend of tijdens vakanties. Meestal wanneer ik een etentje had. Dan is het ding super makkelijk. Een gerecht minder om aandacht aan te besteden.

Ik werd werkloos en hoewel ik grootse plannen had qua gebruik van de slowcooker kwam de pan de kast niet uit. Zelfs tijdens de renovatie kon ik mij er niet toe zetten om de slowcooker onder het stof vandaan te halen.

Ondertussen werk ik weer en geniet van mijn eerste week vakantie. En wat denk je… 😉 Ik heb de pan van de kast gehaald, stofvrij gemaakt en voor drie dagen honey garlic chicken gemaakt. Misschien is het toch gewoon een vakantie gadget.

12 gedachten over “Uitgegraven

 1. Het is verdorie nog niet eens 7u ’s ochtends en ik zit hier al te verlekkeren! (maar ik heb dan ook honger)
  Wij hebben ook een slowcooker die momenteel stof staat te vergaren. Hij is net iets te klein om comfortabel te koken voor drie, én de jongste vindt wat uit de slowcooker komt niet zo erg lekker, dus ik wacht tot zij het huis uit is. Dan ga ik dat ding volop gebruiken!

  Like

  • Die van mij is eigenlijk te groot voor twee. Meestal eten we er twee keer van. Dit keer denk ik drie keer. Of 2,5 (lunch) keer.
   Niet alles komt lekker uit een slowcooker. Voor risotto is het handig, maar de rijst is mij dan net iets te ver doorgekookt.
   Snert (en andere dikke soepen) werkt wel als een tierelier. Net als chili’s …

   Hoe lang duurt het nog voordat jongste het huis uit is?

   Like

Post hier je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.