’t is de schuld van Zoon

‘Moeten dat aardbeien worden? Die plantjes zien er wel wat zielig uit.’ Aldus Zoon. Ik kon hem geen ongelijk geven en besloot dat één aardbeienplantje extra geen kwaad kon.

Ik keek en zag de inhoud van deze bak elke dag een beetje meer sterven en bedacht dat ik ook wel drie aardbeienplantjes kon kopen. Eén voor in de pot erbij, twee voor deze bak.

Ik ging los en kocht zes (6!) aardbeienplanten. Twee kregen een plekje in de hangende bloembak. De andere vier bewonen nu de één na laatste lege pot die ik nog had. Wat overdreven is. Dus wellicht dat er vandaag toch eentje gaat verhuizen naar die ene bloempot met zielige plantjes. Nu is het wachten op de oogst.

De vijg heeft helaas het laatste vijgje laten vallen,maar groeit als kool, dus ik heb de hoop op een vijg uit eigen tuin nog niet opgegeven.

De banaan denkt er niet over de curve te flattenen maar groeit dusdanig hard dat zij binnenkort waarschijnlijk toch een nieuwe (hééééle grote) pot nodig heeft. Zucht.

Voor zover de balkon update.

11 gedachten over “’t is de schuld van Zoon

  1. Ja, je vijgen- en bananenboom! Die was ik bijna vergeten… Wat staan die gekleurde potten gezellig. Je zoon de schuld geven: moet kunnen (-:
    Lieve groet ♥

    Like

Post hier je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.