Geplaatst in Foto blog

Een bekend rondje

De boodschappen zijn binnen, het zonnetje schijnt en het is droog: een perfect moment om het oh zo bekende rondje Brug tot Brug (voor jullie Maand na Maas) te wandelen. Ik ben alleen eens op andere punten stil gaan staan. Gewoon omdat het kan.

Auteur:

Blogger, beginnend fotograaf & wandelaar. Na anderhalf jaar werkloos te zijn geweest weer aan het werk. Verslaafd aan koffie, sushi & tassen. Iets waar ik minder vaak over schrijf dan je zou verwachten.

10 gedachten over “Een bekend rondje

 1. Nou, hoog water inderdaad! En even een vraagje met impliciet enige feedback: op welke resolutie upload jij je foto’s? Het duurde erg lang eer ik deze pagina geladen had…

  Like

  1. Net ook de standaard upload grootte van het grootste formaat naar beneden bijgesteld en wat widgets verwijderd.
   Dat zou de snelheid ook ten goede moeten komen.

   Liked by 1 persoon

    1. Dank je. Ik vind dat al heel lang een mooi thema maar er zitten een paar kleine haken en ogen aan. Zoals niet via de voorpagina kunnen reageren.Maar aangezien iedereen of het blog rechtstreeks of via een reader leest, is dat haakje al weg…

     Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.