Home improvement

Even naar buiten …

Gelukkig komt er aan alles een einde. Zo ook aan het virus bezoek. Ik ben er nog niet helemaal maar voelde mij vandaag goed genoeg om vanmorgen wat boodschappen te doen en de was te ruilen (vuile was voor Vriendin, schone was voor mij).

Eenmaal thuis neem ik plaats in een stoel in het zonnetje en geniet van de zonnestralen op mijn snoet. Het is stil in huis. Bij gebrek aan tegels is er geen werk voor de tegelzetter, en de elektricien komt ‘s-middags pas. Genieten dus.

Dan gaat de telefoon. De recruiter van het bedrijf waar ik vrijdag op gesprek ben geweest. Of ik volgende week woensdag voor een tweede gesprek langs wil komen. Yeah, wat dacht jij. Natuurlijk.

Ik voel mij spontaan goed genoeg voor een wandelingetje. Een klein rondje. Bij thuiskomst is het gedaan met de rust. De elektricien hangt aan het plafond van de keuken, en twee stukadoors zijn bezig met het voorstrijken van keuken, badkamer en de muur op mijn slaapkamer.

16 gedachten over “Even naar buiten …”

 1. Dat is wennen bij thuiskomst. Maar je hebt wel mooi kunnen genieten van de zon. Wat een mooie foto’s weer! En wat fijn dat je voor een tweede gesprek mag komen.

  Like

  1. Inderdaad wennen, maar wel lekker. Des te eerder komt het einde in zicht..
   Dank. De natuur hier om de hoek maakt het mij erg makkelijk om mooie foto’s te maken.

   Heel fijn ja, dat tweede gesprek. Ik ben zo slecht in sollicitatiegesprekken, en het eerste gesprek liep slechter dan slecht. Maar ze hebben er doorheen weten te prikken. Ben nu een blije gup.

   Like

Reacties zijn gesloten.