Lifestyle

Overstag

In een poging groener dan groen te worden, heb ik de shampoo en conditioner vervangen door een blok zeep. Biologische en handgemaakte zeep van eigen bodem. Mijn haar reageerde dusdanig goed op de verandering dat ik besloot de lege pot wax niet aan te vullen. Weer een potje minder op de badkamer. Weer een stapje richting een groener leven.

Zonder al die rommel groeit mijn haar als kool. Wat fijn is, want ik heb voor de miljoenste keer besloten het aan te laten groeien. Alleen, nu het zo halverwege kort en lang in zit, is er geen land mee te bezeilen. Te kort voor spelden, te lang en te zwaar om aux naturelle goed te zitten.

Soms ‘leende’ ik wat gel van Zoon om iets meer swung aan mijn coupe wanhoop te geven. Alleen heeft hij dusdanig ander haar dan ik, dat zijn gel voor mij eigenlijk niet meer werkt. Ik moest aan de spelden. Ziet er niet uit, maar je moet toch wat. Ik was al een afspraak met de kapster aan het overwegen. Maar ja, het wordt winter en van kort haar krijg ik een koud hoofd.

Ik ging overstag en kocht een potje shining wax. Gewoon bij mijn standaard grootgrutter. De volgende keer zal ik op internet gaan zoeken naar iets in een glazen potje. Voor nu ben ik gewoon even wat minder groen dan ik zou willen zijn.

Maar mijn haar zit wel goed! Voor zolang het duurt.

11 gedachten over “Overstag”

  1. Wat fijn dat je haar het daar zo goed op doet zeg. Wat voor soort zeep is dat dan? Mijn haar is altijd irritant vochtarm en pluizig namelijk.

    Like

Reacties zijn welkom, dus roept u maar...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.