Loopbaan perikelen

Ik en mijn grote mond: Inspiratiedag Werkzoekenden Peel en Maas 22 oktober a.s.

Sinds ik begin dit jaar voor het eerst naar een Ontmoetingsochtend voor Werkzoekenden in de bibliotheek van Panningen ben geweest, houd ik de ochtend van de vierde dinsdag van de maand zoveel mogelijk vrij. Na elke bijeenkomst groeit mijn bewondering voor de stuurgroep die elke maand weer een programma neerzet wat klinkt als een klok. Toen in mei de Inspiratiedag Werkzoekenden werd aangekondigd, schreef ik dit evenement meteen in mijn agenda. Alleen een baan kon tussen de Inspiratiedag op 22 oktober a.s. komen.

Tijdens de laatste Ontmoetingsochtend werd aan de aanwezigen gevraagd of iemand tijd en zin had om tot de stuurgroep toe te treden. Enthousiast als ik ben, en altijd bereid mijn steentje bij te dragen, bovendien kan ik er alleen maar slimmer van worden, meldde ik mij aan. Afgelopen dinsdag stond mijn eerste stuurgroepvergadering gepland. Hét onderwerp van de vergadering was de Inspiratiedag Werkzoekenden. Ik nam alle ontvangen stukken ter voorbereiding door, en werd enthousiaster en enthousiaster. Het gaat een topdag worden.

Een topdag waar ik wel bij ben, maar niet aan deelneem. Als lid van de stuurgroep heb ik andere taken. Ik en mijn grote mond. 😉

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

4 gedachten over “Ik en mijn grote mond: Inspiratiedag Werkzoekenden Peel en Maas 22 oktober a.s.”

Reacties zijn welkom, dus roept u maar...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.