Koffietijd

Maand na Maas (14)

Maandag had ik een afspraak in Venlo stad. Klinkt ruig, maar dat ligt bij mij om de hoek, dus stelt weinig voor. Als het droog was, zou ik gaan wandelen. Bij vertrek was het droog. Eenmaal op de dijk bedacht ik dat als het op de terugweg droog was, wel een Maand na Maas rondje kon lopen. Ik kon de foto’s maar alvast hebben. Zowel op de heen als de terugweg was het droog. Sterker nog, op de terugweg was het dankzij het zonnetje warm te noemen. Het heeft weer een aantal mooie foto’s (en een blaar) opgeleverd. Wat dat laatste betreft: een kniesoor die daarop let! Het gaat om de plaatjes.

Vergelijkingsmateriaal!
1 september 2019
1 augustus 2019
1 juli 2019
18 maart 2019
1 januari 2019
1 oktober 2018

15 gedachten over “Maand na Maas (14)”

  1. Jazeker. Maar daar maak ik tijdens de maand na Maas wandeling niet altijd foto’s van (soms wel). Dan poog ik zoveel mogelijk vanaf vast punten een overzicht te creëren.

   Like

  1. Ik vertelde al aan Nicole dat er nogal wat tijdverschil tussen het nemen van de foto’s zit. En dan wordt de foto vanaf de Zuiderbrug altijd door glas genomen (kan niet anders) waardoor de wolken de kleur van het water intensiveren. Heel verneukeratief, zou mijn broer zeggen.

   Liked by 1 persoon

  1. De eerste foto (vanaf de dijk, trap, uitzicht op kraan) is iets na enen genomen, die vanaf de Stadsbrug bijna 2 uur later. Toen was de zon doorgebroken en verdwenen de grijze woilken langzaam maar zeker. Aangezien mij het ongeveer een uur kost het hele rondje te lopen zit er een uur of drie verschil tussen de eerste en laatste foto. Dat levert aardig wat zon en daarmee kleurverschil op.

   Like

Reacties zijn welkom, dus roept u maar...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.