Koffietijd

Herfst

Planner nerd of niet, wat betreft jaargetijden doe ik niet aan vaste data. Herfst is een gevoel. Het is herfst wanneer het licht en de luchten van een dusdanige schoonheid zijn, dat ik naar buiten word getrokken om te gaan fotograferen, daarbij het risico op een nat pak negerend. Het is herfst wanneer er een vage geur van verrotting in de lucht hangt. Wanneer de paddenstoelen als paddenstoelen uit de grond schieten. Met andere woorden: het is herfst.

14 gedachten over “Herfst”

  1. Ben bang dat je gelijk hebt, het is herfst. Van de lente tot de herfst kan ik genieten van de natuur, desnoods zonder mensen. Nu moet ik het dus weer meer van de mensen hebben. Tijd om weer eens wat af te spreken denk ik (wat woon je toch mooi, zie ik weer aan de foto’s!). Groetjes!

    Liked by 1 persoon

  2. Mooie foto’s! Bij herfst denk ik nog steeds aan de geur van suikerbieten. Als bij de suikerfabriek in Breda de bietencampagne begon, rook de hele stad naar suikerbieten. Dán was het herfst. Die suikerfabriek is allang weg.
    Ik ook trouwens 😉

    Like

Reacties zijn welkom, dus roept u maar...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.