Koffietijd

Nogmaals even snel tussendoor

Maandag 22 juli
Al speurend op het net naar planten die in de volle zon mogen staan, kwam ik de bananenplant tegen. Een vriendin heeft een hele bananenplantage achter haar huis. In het kader van durf te vragen haar een appje gestuurd en ja… ik mocht een bananenplant op komen halen. Het werd een zeer genoeglijke avond.  Toch eens vaker op bezoek gaan. Dat is leuk.

Dinsdag 23 juli
De nieuwe website van Innic (Interieur Design) is online. Op Facebook bedankt Nicole mij voor de kritische blik en het meedenken. Vindt iemand anders binnen een kwartier nog een tikfoutje. Ahhh, waarom opent de grond zich niet zodat ik mij, ergens koel, kan gaan zitten schamen.

Facebook_innic_dankwoord

Woensdag 24 juli
De parasol wel 100 keer gecheckt om zeker te zijn dat de avocado niet in de volle zon staat. De avocado heeft haar schaduwrijke plekje aan mij af moeten staan. Ergens tussen 5 en 7 was het te warm om het balkon op te gaan. Toen moet het gebeurd zijn. De avocado heeft voor de tweede maal dit seizoen een zonnesteek. Duimen dat ze het redt.

Vrijdag 26 juli
Vanwege de warmte al om kwart over acht boodschappen gaan doen. De terugweg,na een rondje airco-winkel, viel zwaar. De rest van de dag binnen gebleven. Daar was het maar 27 graden.

Maandag 29 juli
Tandarts tijd. Nou ja, mondhygiëniste-tijd, inclusief de halfjaarlijkse tandencontrole door de tandarts. Ik beken altijd dat ik het niet zo nauw neem met raggen. Ik krijg dus altijd op mijn donder van de mondhygiëniste en opmerkingen over de hoeveelheid tandplak. Dit keer begon ik het gesprek met vraag of er ook duurzamere alternatieven zijn dan het GUM-raggertje. Die zijn er (nog) niet, kreeg ik te horen. Bij de controle bleek ik maar ‘een beetje tandplak’ te hebben. Terwijl ik echt niet meer geragt heb dan anders. 😉

Donderdag 1 augustus
Ik mocht mij op een voor mij nog onbekend adres melden. Het werd de eerste keer dat ik Android Auto echt gebruikte. Gelukkig heb ik ooit dat blog over Android Auto geschreven, anders had ik heel lang moeten zoeken naar die ene, extra actie. Nu ging alles van een leien dakje.

Vrijdag 2 augustus
Ik heb mij aangemeld voor de Instagram challenge CharmedGTDBootcamp van @misstrenchcoat. De opdracht voor vandaag was het opschrijven van je (3) doelen voor de maand. Die van mij zijn, afstuderen, mij aan de social media kalender houden en meer bewegen. Tijdens het boodschappen doen werd ik aangesproken door Martine van 24vital. Over voeding en bewegen. Voeding weet ik allemaal wel (denk ik), maar na enig aarzelen toch de folder van het powerwalken meegenomen. Zo af en toe een stok achter de deur kan ik wel gebruiken. Bovendien wandel ik zo ook eens een andere route, zonder erbij na te hoeven denken.

Instagram_CharmedGTDBootcamp

Zaterdag 3 augustus
Mijn social media kalender aangepast. Wanneer je nog maar vier blogs per week wilt publiceren, en één van de vier is een weekoverzicht, en een andere is aan Toet en zijn vrienden gewijd, blijft er weinig voor Me, Myself & I over. Dus… De ene week op zondag een In Woord en Beeld waarin 2 weken aan bod komen, en de andere week mogen Toet en zijn vrienden hun opwachting maken. Dat is ook beter voor mijn duim ;-). Al zijn de foto’s al gemaakt. Hier een sneakpeak. Weten jullie gelijk hoe de avocado er nu bij staat.

dav

13 gedachten over “Nogmaals even snel tussendoor”

 1. Ach die arme avocado… Maar word jij nooit eens gek van jezelf? Al die lijstjes, en challenges, en to do’s (en not to do’s, maar dan nog)… ? Pppfff…. kan die ‘moet’-lat niet iets lager?

  Like

  1. Zo lang ik er lol aan beleef… 😉 Ik vind het vaak lollig om te doen, en vaak zijn challenges (zoals deze bootcamp) inzichtgevend. En sommige dingen doe ik gewoon niet. Na vijf dagen tijd registratie (opdracht dag 1) vind ik het wel mooi geweest. Ik weet wel dat ik bij tijd en wijle een stuurloos slagschip ben.

   Liked by 1 persoon

 2. Leuk om te lezen. Het is laat, het was een drukke dag en ik drink een wijntje. Bij zaterdag las ik ‘Me, Myself en lover’ in plaats van ‘Me, Myself & I over’ Maar dan had je dat wel verteld.
  Toch? 😉
  Doe de groeten aan je avocado. Misschien helpt het.

  Like

  1. Ik ben benieuwd wat Alexis er voor uitleg aan gaat geven. Zelf zat ik te denken aan zeuren, zanniken, stilstaan bij zaken die je toch niet kunt veranderen etc. Doelloos internetten hoort er wat mij betreft ook bij, al wordt dat deels afgevangen door de digital detox.

   Like

Reacties zijn gesloten.