Bijpraten

In Woord en Beeld (5)

Zondag 7 juli

Normaal kijk ik pas naar de HEMA vouchers wanneer ik met mijn armen vol spullen bij de kassa sta, maar dankzij een artikel op Huisvlijt wist ik dat er een voucher voor een gratis pak koffie klaar stond. Aangezien de punten niet eeuwig goed blijven en ik voorlopig toch geen kleren mag kopen, de benodigde punten ingewisseld en naar de stad gewandeld. Naast de koffie stond een set om zelf cups te vullen. Scheelt enorm veel afval, dacht ik en nam een set mee. Eenmaal thuis kop koffie gedronken en set teruggebracht. Had net besloten terug te gaan naar de Nespresso cups omdat ik die koffie echt echt echt veel lekkerder vind dan de varianten van DE en HEMA. 

Maandag 8 juli

Met vriendin gewandeld. De uitkijktoren in Baarlo kwam in zicht. Voelde mij dapper, en wilde de toren op. Ging al een stuk gemakkelijker dan de eerste keer. Durfde zelfs de reling los te laten en rustig langs de rand te wandelen. 

Dinsdag 9 juli

Hoewel de track en trace code zegt dat de telefoon die ik naar bol_punt_com geretourneerd heb op 27 juni is aangekomen, is dat nog steeds niet in het systeem van bol verwerkt. Tijd om in de pen te klimmen. Nou ja, de chat. Dan heb je het retouretiket niet gebruikt, vertelde de medewerkster mij. Duhhuh, dat heb ik wel gebruikt. Hoewel er in huize Rianne geen printer te vinden is, mij tot vriendin gewend, die het etiket keurig geprint heeft. Juist om dit soort geneuzel te voorkomen. Kreeg via mail verzoek om een foto van het retourbewijs aan te leveren, dan zou de retour handmatig verwerkt worden. Braaf gedaan. 

Woensdag 10 juli

Samen met Nicole (Instagram) naar tegelhandel Van Elderen getogen om tegels uit te zoeken voor de badkamer. Normaal struikel ik over tegels, nu viel ik voor een tegel. Tegels eigenlijk. Alle keuzestress viel spontaan van mij af. Het begint echt te worden.

img_20190710_100646-collage

Kreeg appje van vriendin om onze vaar-afspraak wederom af te zeggen. Alsjeblieft niet boos zijn, appte zij. Aangezien ik de afspraak niet in mijn agenda had staan (communicatiestoornis) was er voor mij geen reden om boos te zijn. Had zij niet ge-appt, had ik de volgende dag de boot gemist ;-). 

Donderdag 11 juli

Kan koffie te enthousiast zijn? De mijne wel, met een overstroming tot gevolg.

img_20190711_104511.jpg

Vrijdag 12 juli

Wederom met Nicole (Facebook) op stap geweest. Dit keer naar Plieger, badkamerspecialist. Badkamer uitgezocht. Meubel met wasbak en kraan, douche, goot en spiegel. Nu in afwachting van offerte. Duimen dat ik binnen budget ben gebleven. 

Zag ineens dat de bloemen van deze orchidee allemaal een verschillend kleurpatroon hebben. Vond dat wel een reden om dat op de gevoelige plaat vast te leggen.

Zaterdag 13 juli

Keek bij bol_punt_com of de retourzending verwerkt is. Zag dat de retourstatus op geannuleerd stond. Weer een chat aangezwengeld. Achterstand bij bol_punt_com is enorm. Trof dit keer een vriendelijkere dame die mij niet beschuldigde van foutief handelen. Heeft van alles uitgezocht, bewijslast en chat van vandaag (met data en zo) aan dossier toegevoegd en zorgen om dubbele rekening weggenomen. Nu is het alleen nog wachten op ontvangstmelding van telefoon. 😉 Soms lijkt bol_punt_com de belastingdienst wel. Leuker kunnen we het niet maken. Makkelijker ook niet.

@En ja, het lijkt erop dat ik blogtechnisch gezien ook even snipper. Moet kunnen toch.

12 gedachten over “In Woord en Beeld (5)

 1. Wat leuk dat je wat had aan de Hema voucher voor de koffie! Zelf kan ik ze in de winkel niet activeren omdat ik geen internet op mijn smartphone heb. Ik moet dat dus ook thuis van te voren doen.

  Liked by 1 persoon

 2. Dapper dat je toch de toren weer op geklommen bent. Ik kan mij nog een blogje herinneren van een eerder bezoek aan, volgens mij deze toren.

  Wat een gezemel bij Bol. Hopelijk loopt het met een sisser af.

  Like

  1. Klopt, was dezelfde toren. Toen durfde ik de relling niet los te laten, en nauwelijks mijn ogen open te maken. Dat ging nu al een stuk soepeler…
   Oh ja, bol. Straks maar weer eens kijken of er al iets is gewijzigd in de status.

   Liked by 1 persoon

 3. Ik had je al gemist deze week, maar snipper vooral lekker verder als je daar zin in hebt 😉 Die tegels zijn leuk! Bij de uitkijktoren in Baarlo zijn wij een paar maanden geleden ook geweest. Er ligt ook een geocache namelijk.

  Like

 4. Spannend leven, zo tussen badkamertegels, koffie en bol.com geklemd. Die Bol kan me tegenwoordig wat. Was op zoek naar dvd van Robin Williams. Goedkoopste was 9,99, de duurste 42,90. Idioterie. Ga wel weer struinen op rommelmarkten en 2e handswinkels.

  Like

Reacties zijn welkom, dus roept u maar...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.