Schiet mij maar lek!

Zaterdag hakte ik de knoop door, en hevelde de inhoud van mijn verlanglijstje over naar het winkelmandje en klikte op bestellen. Na het doorlopen van alle stappen kwam ik op de pagina bezorgen. Bol. gaf mij de optie maandag overdag en ik dacht, dat is niet handig. Ik heb die dag een afspraak.

Al sinds mijn eerste online bestelling gaat mijn voorkeur uit naar ‘s-avonds leveren. Dan hoef ik geen moeite te doen om thuis te zijn. Helaas pindakaas. Bezorging in de avonduren bleek geen optie te zijn. Dan maar op dinsdag laten bezorgen, dacht ik, en koos voor die optie.

Aangezien niet alles wat ik besteld had rechtstreeks door Bol. geleverd wordt, liep mijn mailbox vol mail. Driemaal (hoesje, losse microfoon & tripod voor als ik weer een sollicitatiefilmpje op moet nemen) kreeg ik de melding dat mijn pakketje op dinsdag geleverd werd, en dat het een brievenbuspakketje was U hoeft hiervoor niet thuis te blijven, las ik in een van de mailtjes. Hartstikke fijn toch!

Het laatste mailtje was dat van Bol. met betrekking tot mijn telefoon. Uw pakket is aan de bezorger meegegeven. Ik volgde de track en trace code en zag wat ik eigenlijk al had verwacht. Bezorging in de avonduren. Toch dacht ik nog, wie weet komt het eerder. Maar het mailtje wat ik dinsdag tussen de middag van Bol. kreeg was zeer duidelijk. Levering tussen 8 en 10 uur ‘s-avonds.

Toen dacht ik, schiet mij maar lek. Dan had ik dat ding gisteren al in huis kunnen hebben. 

23 gedachten over “Schiet mij maar lek!

  • Ik bestel ook niet zo gek veel online. Maar het scheelde met deze telefoon dusdanig veel, en het omzetten van mijn gegevens van iPhone naar iets heel anders, dat ik gek was als ik hem hier in de stad (voor €50 meer) was gaan halen. Hoewel, dat klopt niet helemaal. Ik heb nu de p20 lite en dan had ik de mate 20 lite gehad, met een nog betere camera… maar genoeg is genoeg, en met dit apparaat ben ik ook al heel erg blij.

   Liked by 1 persoon

   • Whahahaha… geweldig! Leuk hè.. zou er ook niet mee kunnen stoppen tot hij naar mijn zin is. Hoop dat je tevreden bent en er veel plezier van zult hebben…👍🏼

    Like

    • Voor nu ben ik tevreden. Ben alleen nog op zoek naar een geschikt to do lijstje, dus voorlopig hanteer ik de standaard optie.
     (zo blij dat mijn gefröbel herkenbaar is.)

     Liked by 1 persoon

     • Haha, ja heel erg herkenbaar voor mij dus ook, leuk! Ik gebruik mijn notities en zet daar een todo-lijst, een afsprakenlijst en mijn boodschappenlijstjes in. Wat is voor jou de standaard-optie?

      Like

      • Notities. Maar na verschillende opties geprobeerd te hebben, ben ik voor nu voor google keep gegaan. Dat blijkt vrij simpel te werken, en ik ben toch al lid van google ..;-)

       Liked by 1 persoon

       • Ook een idee. Maar ik gebruik dit al een tijdje dus aardig aan gewend.
        En als ik thuis ben schrijf ik het ook nog wel eens gewoon op een papiertje 😆😂

        Like

        • Ik gebruik een papieren agenda, ook om in te plannen.Alleen, telkens weer dat hele verhaal overschrijven, daar had ik geen zin (meer) in.
         Dus in mijn agenda staat ‘studeren’ en in Google Keep dat wat ik moet bestuderen.

         Liked by 1 persoon

         • Super handig dus.. Ik ga het toch eens bekijken. Ja, ik heb ook nog altijd een papieren agenda. Maar de belangrijkste afspraken die ik niet mag vergeten staan gewoon in mijn notities bij elkaar op datum.. Als de datum voorbij is delete ik dat en kijk ik weer in mijn agenda of ik er iets bij moet zetten. Echt fijn. Want die agenda heb ik dus nooit bij me alleen als ik een paar dagen of zo wegga.

          Like

          • Ik gebruik ook een digitale agenda. Eentje die synchroniseert met Google Agenda. Ik had dus Google taken kunnen gebruiken, maar dat vind ik niet zo fijn werken. Dus nu even Google Keep.

           Liked by 1 persoon

 1. Ik vind de lawine aan mailtjes over waar het pakket nu precies is soms ook wel eens wat veel. Op zich fijn dat ik weet wat er aan de hand is, maar soms melden ze echt elke actie via de mail. Dan wordt het wat veel.

  Like

 2. Haha! Wat een gedoe. Ik kies ook regelmatig voor bezorgen op het afhaalpunt. Gewoon na mijn werk even bij de supermarkt langs en dan ligt mijn pakketje er gewoon. Maar met een telefoon voelt dat misschien toch minder fijn.

  Like

  • Dat doe ik ook vaak. Maar ook dat mocht dit keer niet. Terwijl ik daar altijd, en nu dus niet, moet tekenen.

   Like

Reacties zijn gesloten.