Je hebt van die dagen..

De eerste schooldag van de module Online Marketing begon goed.

hoe de dag begon

Het kopen van een kop koffie viel niet mee. Een van de medewerkers van de kiosk was met blote handen croissants in aan het pakken en not amused toen ik zei dat ik liever op haar collega wilde wachten, omdat ik mijn koffie glutenvrij drink. Even heb ik getwijfeld of ik daar überhaupt koffie wilde kopen, want wie weet had collega net de gevulde koeken ingepakt, maar ik heb nergens last van gehad, dus dat zal wel niet.

De reis, vanaf 9:03 uur. verliep voorspoedig. Net als het vinden van de leslocatie. Al moet ik eerlijk zijn, dat ik zonder de aanwezigheid van mijn oud-collega het verkeerde gebouw binnen was gelopen. Je hebt van die dagen!

Eén van de eerste dingen die de docent na het starten van de les zei was dat we pas met het lezen van het boek moeten beginnen na de eerste lesdag, ons vooral moeten concentreren op de moduleopdracht en de voorbereidingsopdrachten links te laten liggen. Zat ik met mijn goed gedrag. 123 pagina’s voor nop  gelezen en 7 opdrachten voor de kat z’n viool gemaakt. Gelukkig was de les verder rete-interessant (wat ik op basis van het boek niet had verwacht) en wist de docent alles duidelijk uit te leggen. Dat geeft de burger moed. Net als de vier koppen koffie die ik door de dag heen tot mij heb genomen.

Op de terugweg was het wederom mijn oud-collega die voorkwam dat ik (lees wij) onze trein aan onze neus voorbij lieten gaan. Ik zat naar het verkeerde informatiebord te kijken. Eenmaal in Venlo weigerde mijn OV-kaart om uit te checken. Wellicht omdat het mijn bankpas was. 

Inderdaad, je hebt van die dagen.. 😉

15 gedachten over “Je hebt van die dagen..

 1. toch teveel koffie dus. dan krijg je dat. ik weet er alles van: OVkaart handig bij de hand in jaszak. Daarna wilde het poortje dus niet open toen ik mijn portemonnee erop legde…… Gelukkig wel koffie. Succes met de rest!

  Like

 2. Joh, dat is gewoon al die nieuwe dingen tegelijk….. Ik heb trouwens ook al eens staan wapperen met de Zorgpas..
  Volgende keer nieuwe kansen!

  Liked by 1 persoon

  • Jij kent mij dan ook… Verhip, ik ken nog een blogger. 😉 Wat een ‘revelation’ op een zaterdagochtend.

   Like

 3. Hahaha, ja dat zou zomaar kunnen dat die bankpas niet werkte. Ik heb zelf ook nog al eens van die dagen. Maar fijn dat het verder een goed begin was.

  Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.