Bijpraten

Blauw

Ondanks dat ik mij niet echt lekker voelde, wandelde ik op 28 februari het Maand na Maas rondje. Ik maakte een paar maal een misstap. Bij thuiskomst deden met name het nagelbed van mijn grote tenen pijn. Een paar uur later deed dankzij het griepvirus  mijn hele lijf pijn en ‘vergat’ ik het irritante gevoel aan mijn tenen. Behalve wanneer er iets tegen die nagels aankwam, dan dacht ik er weer even aan. Maar ook dat ging voorbij.

Woensdag nam ik de badkamer weer eens goed onder handen. Dat betekent voor mij, op blote voeten in de badkuip stappen en de muren, het spatscherm en het bad zelf goed soppen. Eenmaal klaar liep ik met een emmer sop op blote voeten door de huiskamer, naar het balkon. Bij de deur aangekomen trok ik de crocs van Zoon aan. Die staan klaar voor gebruik. Terwijl ik in die te grote crocs over het balkon wandel, voel ik de nagel van mijn linker grote teen. Het is net of die nagel los zit.

Weer binnen bekijk ik mijn teennagel eens goed.  Het turkoois van de gellak gaat naadloos over in blauwpaars. Ook de nagel van de andere grote teen vertoont deels die kleur. En dat drie weken na dato, door een paar misstappen. 😉 

7 gedachten over “Blauw

 1. Wiebelen? Blauwpaars? Ach jee hoe moet dat aflopen… Houd je ons wel op de hoogte? Dat we weten hoe het met die nagels verder gaat? Laat anders Toet en co de boodschappen even halen.

  Like

  1. Goed idee. De Boysz zijn alvast aan het lijstje begonnen:
   – patat
   – patat
   – ijs
   – slagroom
   – patat
   – chocolade   En wil jij ook nog wat?

   Like

Reacties zijn gesloten.