Week in foto’s #13

In het kader van, al doende leert men en oefening baart kunst, is het mij deze week wel gelukt om met enige regelmaat een foto van de dag te maken. Wel heb ik besloten om standaard zondag niet meer mee te nemen in het overzicht. Dat scheelt een hoop gestress.

 

10 gedachten over “Week in foto’s #13

 1. Pingback: De groene smoothie: het resultaat tot nu toe .. | She’s Changing Lanes

  • Yup. Eerste rukte hij de muts van mijn hoofd. Toen ik de muts terug wilde pakken, ging dat ten kosten van een want. Uiteindelijk heb ik gewonnen. Al leverde mij dat wel wat pijnlijke stekel krassen op.

   Like

  • Helaas niet. Maandag was het nog niet zo koud dat-ie de geest gaf, en donderdag heb ik alleen tijdens de eerste 500 meter foto’s gemaakt. Eenmaal in Blerick was-ie nergens meer toe bereid. Vandaar op donderdag het uitzicht van Venlo op Blerick in plaats van andersom.

   Liked by 1 persoon

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.