Berijpte wandeling

Het is mij deze week wederom niet gelukt om dagelijks een foto te maken ten behoeve van de rubriek ‘Mijn week in foto’s’. Vandaar dat jullie het vandaag met de plaatjes van de berijpte zaterdag wandeling moeten doen. Eigenlijk wilde ik daarvoor naar natuurgebied ’t Zwart Water of het Jaomerdal gaan, maar aangezien ik geen zin had de ruiten van mijn auto schoon te krabben … heb ik een rondje brug tot brug gedaan. Ik ben dit keer wat minder voor het water en de spectaculaire luchten gegaan, maar meer voor het detail. Enjoy!

Toegift!

5 gedachten over “Berijpte wandeling

    1. Dank je. Ik ga proberen morgen vroeger van pad te gaan. Zodat de rijp nog niet aan het smelten is. Of het lukt is een tweede. Maar het plan is er….

      Like

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: