Maand na Maas (4)

Ik ben een gezegend mens. De afstand voordeur – dijk is al wandelend in vijf minuten te overbruggen. Het rondje Brug tot Brug neemt, afhankelijk van het aantal fotomomenten, ongeveer een uur in beslag. Het uitzicht is altijd anders. Middels deze fotoserie wil ik jullie van dat veranderende uitzicht mee laten genieten, door elke (eerste van de) maand, weer of geen weer, tijdens de Brug tot Brug wandeling vijf foto’s te maken. 

1 januari 2019

Vergelijkingsmateriaal

20181130_maand-na-maas

December 2018

20181101_Maand na Maas

November 2018

Maand na Maas 1

1 oktober 2018

6 gedachten over “Maand na Maas (4)

  • Het is al weer een stuk minder dan vorige week. Toen stond de boom uit de header zeker een meter van de over af in het water. Nu weer op het randje. Het water is dus weer aan het zakken.

   Like

  • Dank je.
   Het miezerde toen ik vertrok. Tegen de tijd dat ik weer thuis was, was het opgehouden met miezeren… en regende het echt. Eenmaal weer thuis brak de zon door. Geen zin om het rondje nogmaals te wandelen.

   Like

Reacties zijn gesloten.