Toet & Co

Toet & Co: Digitale zoektocht naar de Boysz

Tip van Zo Simpel is dan GelukIk besloot de tip van Zo Simpel is dan Geluk op te volgen en plaatste een bericht op Facebook. De steunbetuigingen vlogen mij om de oren, maar niemand had de Boys gezien. Om moedeloos van te worden.

Facebook

En toen, een klein uurtje geleden, ontving ik een messenger bericht voorzien van een foto van één van de beveiligers uit het ziekenhuis.

Zijn dit de Boysz die jij zoekt?

Toet_gesignaleerd
Een collega van mij heeft hen een paar dagen geleden zijn laatste ronde van zijn nachtdienst gesignaleerd. Omdat hij zijn loper niet bij zich had, heeft hij ons bijgevoegde foto geappt met het verzoek overdag even polshoogte te gaan nemen. Zij zien er nogal brandbaar uit, en brandbare kerstversiering is streng verboden in het ziekenhuis. Aan het einde van de middag had ik daar tijd voor, maar het kantoor was gesloten en het bureau leeg. Tijdens mijn pauze zag ik je oproep voorbij komen op mijn tijdlijn. Vandaar dit mailtje.

Als dit de Boysz zijn, laat het even weten. Dan ga ik het kantoor even goed doorzoeken!

Met vriendelijke groet,

B. Xxxxxxx, beveiliging 

Ik heb meteen terug gereageerd. JA, DIT ZIJN DE BOYSZ! Had de baliemedewerkster van de week toch gelijk. 

Helaas heeft de beveiliger de Boysz niet gevonden. Zijn zoektocht onder de bureaus en achter de prullenbakken heeft niets opgeleverd. Aangezien hij niet zomaar kasten en bureaus open mag maken heeft hij beloofd om maandag even bij het kantoor langs te gaan, en samen met de medewerkers die daar door de week resideren, de kasten en de bureaus na te lopen.  Lief toch!

Nu is het wachten tot maandag. Ze zitten vast in een van de kasten. Dat kan niet anders! Zo spannend allemaal. Duimen jullie mee voor een goede afloop? Dat de Boysz op kerstavond weer thuis zijn! 

8 gedachten over “Toet & Co: Digitale zoektocht naar de Boysz”

  1. Om zo’n situaties in de toekomst te vermijden zal er wellicht niets anders op zitten dan voor hen een smartphone onder de kerstboom te leggen die ze om beurt bij zich kunnen houden. Het zal jou veel kopzorgen besparen en hen wellicht minder angst om niet meer gevonden te worden. Maar ik blijf alvast duimen dat ze tegen kerstmis terug zijn.

    Liked by 1 persoon

  2. Zo, wat een gedoe allemaal, maar inderdaad een avontuur eerste klas!
    Hier zullen ze lang op kunnen teren, of ze nu nog zo snel op avontuur willen????
    Succes met de voortzetting van de zoektocht.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.