HELP! Waar zijn de Boysz?

Toet_de Boysz zijn stil

Dit was gisterenavond ….

Toet_weg_1

Vanmorgen zag ik dat hun eten nog steeds in de koelkast stond. Vreemd…

Ik checkte de badkamer, maar hun teletijdmachine, tegenwoordig omgedoopt naar ‘De Tardis’ stond er nog gewoon. De heren waren dus niet ‘op avontuur’.  Maar waar zouden zij zijn? Ik besloot eerst boodschappen te gaan doen, en daarna nogmaals het hele huis te doorzoeken. 

Na het afrekenen wilde ik mijn knalla pakken, maar deze zat niet in mijn rugzak. Met veel moeite kreeg ik de boodschappen in mijn rugzak gepropt.

Toet_verstopt

Ineens herinnerde ik mij dat ik gezien had hoe de Boysz in mijn rugzak waren gestapt en dat ik hen, na mijn uitstapje gisteren waarbij ik op diverse plaatsen mijn tas op de grond had gezet, niet meer had gezien. 

Toen drong het tot mij door. De Boysz zijn weg. Zwerven ergens rond. Buiten in de kou. Vlak voor kerstmis. Wat als het gaat sneeuwen? IJzelen? Vriezen? Ik kreeg een ‘meisje met de zwavelstokjes’ visioen. In de wetenschap dat al dat fluff en stuff licht ontvlambaar is,  sloeg de schrik mij om het hart.

HELP!! WAAR ZIJN DE BOYSZ!

 

10 gedachtes over “HELP! Waar zijn de Boysz?

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.