Plog

Weekoverzicht (10)

Met een camera voor mijn ogen, ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Alleen lukt het mij lang niet altijd om dat andere beeld over te brengen. Aangezien Oefening kunst baart, probeer ik dagelijks te oefenen. Dat lukt niet altijd. Vandaar dat er soms dagen ontbreken in het weekoverzicht. 

20181203_zon en regen
Maandag – Sollicitatietraining van het UWV doorgelopen en het sollicitatiegesprek van dinsdag voorbereid. Tussendoor een blik naar buiten geworpen.

Dinsdag – Na het gesprek bij een vriendin aangewaaid. Na een voortreffelijke lunch de Kollenberg op gewandeld en de dag afgesloten met koffie in een kerstelijk versierd Sittards’ cafe.

20181205_hoog water
Woensdag – De uitwaaidag leverde een beeld van stijgend water op.
20181208_waaibomen dag
Zaterdag – Winnie de Poeh zou dit een ‘waaibomendag’ noemen.
20181209_kom uit de knop
Vrijdag/Zondag – Ik heb de gewoontje planten te ‘vernoemen’ naar de persoon van wie ik ze heb gekregen, of aan wie de plant mij doet denken. De orchideeën in huis zijn van mijn moeder geweest. Maandag zag ik in een van de twee exemplaren een grote knop en dacht, Ze wil er vrijdag, op mijn verjaardag, bij zijn. Dus niet… ps. Volgens Toet zij zij toch niet zo ‘gullibullibel’ als ik dacht.

7 gedachten over “Weekoverzicht (10)

Reacties zijn gesloten.