Plog

Weekoverzicht (9)

Met een camera voor mijn ogen, ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Alleen lukt het mij lang niet altijd om dat andere beeld over te brengen. Aangezien Oefening kunst baart, probeer ik dagelijks te oefenen. Dat lukt niet altijd. Vandaar dat er soms dagen ontbreken in het weekoverzicht. 

20181126_fier
Maandag – Na dat stukje soulsearchen had ik wel wat lekkers verdient. Vond ikzelf. 😉
20181127_aan-de-wandel
Dinsdag – Aangezien mijn vriending onder werktijd zelden op haar telefoon kijkt, en haar kantoor slechts 10 minuten wandelen van mijn huis gelegen is, en ik een vraag voor haar had, ben ik even binnengewandeld. Op de terugweg door die grassprieten links onderaan bijna de Maas ingelokt. 
20181128_het-mooiste-aan-venlo
Woensdag – Ik grap wel eens ‘het mooiste aan Venlo is de trein naar de rest van de wereld.’ Het uitzicht over de Maas is in ieder geval prachtig. En de reis zelf is altijd de opmaat voor een heerlijke dag.

Donderdag – Bezoek aan Roermond. Helaas was de Munsterkerk gesloten, is het lelijke V&D gebouw te prominent in beeld achter dit prachtige beeld Pas de Deux, en is de laatste foto door mijn reisgezelschap van die dag gemaakt. Als je goed kijkt, zie je mij staan zwaaien.

20181130_maand_na_maas
Vrijdag – Geen onderdeel van de serie Maand na Maas, wel tijdens die wandeling gemaakt.
20181202_herfstig
Zaterdag en Zondag – Ik voel me zoals het weer op deze foto…. een beetje druilerig 😉

9 gedachten over “Weekoverzicht (9)

 1. Roermond is me toen ik er was nogal tegen gevallen. Heb wel lekker aan m’n blog kunnen werken in de bieb toen. Graf met de handjes is wel bijzonder. Je foto’s zijn grijs zoals de week was, ik heb ook maar bar weinig aan fotografie gedaan.

  Like

 2. Mooie foto’s. Mooie gebouwen in Roermond. Ik voel me ook druilerig, bedenk ik me. Mooie omschrijving. Het wordt tijd voor een herfstzonnetje.

  Like

  1. Dat schijnt vandaag maar na een online training solliciteren (UWV) waarbij een brief met spelfouten gezien werd als een goede brief, heb ik nergens meer zin in.

   Like

  1. Hij is lekker warm (maar we hebben nog geen winter gehad), redelijk winddicht. Een beetje miezer redt hij ook. Of ik in een echte plensbui droog blijf… Ik weet het niet… Maar iets zegt mij, dat ik daar de komende maanden wel achter ga komen. ;-0

   Like

Reacties zijn gesloten.