Weekoverzicht (9)

Met een camera voor mijn ogen, ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Alleen lukt het mij lang niet altijd om dat andere beeld over te brengen. Aangezien Oefening kunst baart, probeer ik dagelijks te oefenen. Dat lukt niet altijd. Vandaar dat er soms dagen ontbreken in het weekoverzicht. 

20181126_fier

Maandag – Na dat stukje soulsearchen had ik wel wat lekkers verdient. Vond ikzelf. 😉

20181127_aan-de-wandel

Dinsdag – Aangezien mijn vriending onder werktijd zelden op haar telefoon kijkt, en haar kantoor slechts 10 minuten wandelen van mijn huis gelegen is, en ik een vraag voor haar had, ben ik even binnengewandeld. Op de terugweg door die grassprieten links onderaan bijna de Maas ingelokt. 

20181128_het-mooiste-aan-venlo

Woensdag – Ik grap wel eens ‘het mooiste aan Venlo is de trein naar de rest van de wereld.’ Het uitzicht over de Maas is in ieder geval prachtig. En de reis zelf is altijd de opmaat voor een heerlijke dag.

Donderdag – Bezoek aan Roermond. Helaas was de Munsterkerk gesloten, is het lelijke V&D gebouw te prominent in beeld achter dit prachtige beeld Pas de Deux, en is de laatste foto door mijn reisgezelschap van die dag gemaakt. Als je goed kijkt, zie je mij staan zwaaien.

20181130_maand_na_maas

Vrijdag – Geen onderdeel van de serie Maand na Maas, wel tijdens die wandeling gemaakt.

20181202_herfstig

Zaterdag en Zondag – Ik voel me zoals het weer op deze foto…. een beetje druilerig 😉

9 gedachten over “Weekoverzicht (9)

  1. Roermond is me toen ik er was nogal tegen gevallen. Heb wel lekker aan m’n blog kunnen werken in de bieb toen. Graf met de handjes is wel bijzonder. Je foto’s zijn grijs zoals de week was, ik heb ook maar bar weinig aan fotografie gedaan.

    Like

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.