Dat is ook een foto waardig …

Tussen de middag, al wandelend met een vriendin, zag ik ‘het woensdag-momentje’ voor mijn weekoverzicht in foto’s. Twee foto’s verder liepen wij door. Ineens zei vriendin, ‘Nou dat is ook een foto waardig.’ Ik volgde haar blik en zag in eerste instantie alleen maar pallets. Ik wilde net iets van ‘Euh!?’ zeggen toen ik zag wat zij zag.

20181121_onderweg

Inderdaad een foto waardig! Thanks lovely!

16 gedachten over “Dat is ook een foto waardig …

 1. Mooie tegenstelling in één beeld gevangen: de wilde natuur en de omheinde industrie… wat heeft zo’n vrije vogel daar nou toch te zoeken?

  Like

  • Ja… want wij kwamen voorbij …. Terwijl ik dichterbij sloop prevelde vriendin, ‘blijf zitten, blijft zitten, blijf nog even zitten’ maar het beest maakte totaal geen aanstalte om te vertrekken, dus…

   Like

  • Industrieterrein ligt op maximaal 500 meter van de Maasuiterwaarden, de Maasoverloop en 100 meter van de bossen rondom de kinderboerderij (en die liggen weer op loopafstand van de Tegelse heide en het Joamerdal aan…

   Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.