Dat is ook een foto waardig …

Tussen de middag, al wandelend met een vriendin, zag ik ‘het woensdag-momentje’ voor mijn weekoverzicht in foto’s. Twee foto’s verder liepen wij door. Ineens zei vriendin, ‘Nou dat is ook een foto waardig.’ Ik volgde haar blik en zag in eerste instantie alleen maar pallets. Ik wilde net iets van ‘Euh!?’ zeggen toen ik zag wat zij zag.

20181121_onderweg

Inderdaad een foto waardig! Thanks lovely!

16 thoughts on “Dat is ook een foto waardig …

    • Ja… want wij kwamen voorbij …. Terwijl ik dichterbij sloop prevelde vriendin, ‘blijf zitten, blijft zitten, blijf nog even zitten’ maar het beest maakte totaal geen aanstalte om te vertrekken, dus…

      Like

    • Industrieterrein ligt op maximaal 500 meter van de Maasuiterwaarden, de Maasoverloop en 100 meter van de bossen rondom de kinderboerderij (en die liggen weer op loopafstand van de Tegelse heide en het Joamerdal aan…

      Liked by 1 persoon

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.