Plog

Weekoverzicht (7)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

20181105_html
Maandag – Beetje spelen met HTML en dat huiswerk noemen. Heerlijk.
20181106_layout
Dinsdag – Nieuwe (gratis) blog lay-out gekozen. Dit keer volgens de regels van mijn studieboek. Niet ineens denken, deze lay-out voldoet niet aan al mijn eisen, maar ik vind ‘em zo mooi. Neen, eisen en wensen geformuleerd en mij daar strikt aan gehouden. Ik mis nog één wens. Helaas, maar het is niet anders.
20181107_schapen
Woensdag – Een rondje om de kinderboerderij gemaakt. De dames wilde schijnbaar graag op de foto, gezien het tempo waarin zij naar mij toe holde.
20181108_gmail1
Donderdag – Weer een binnendag. Deze stond in het teken van Gmail reorganiseren. Het systeem is nog niet waterdicht, maar daar zal ik mee moeten leren leven, ben ik bang.
20181109_pepernoten
Vrijdag – Na de Walk & Talk nog even door de stad gewandeld. De pepernotenwinkel trok. Ze verkopen daar glutenvrije pepernoten. Drie keer raden wie er ‘s-avonds misselijk was.. 😉
20181110_erwtensoep
Zaterdag – Opgewarmde snert is nog lekkerder dan verse snert. Vind ik dan!
20181111_wandelen
Zondag – Net als de rest van de week wat hangerig. De ervaring leert dat je van naar buiten gaan opknapt. Vandaag Ervaring haar zin gegeven en, ondanks de harde wind, een rondje gewandeld.

5 gedachten over “Weekoverzicht (7)

Reacties zijn gesloten.