Bijpraten

Wanneer fröbelen huiswerk wordt!

Met behulp van mijn leerboek, het internet en mijn aantekeningen,  en ondanks tegenwerking van WordPress die de fröbelmogelijkheden wel heel erg heeft ingeperkt, een eigen widget in HTML gebouwd.

Huiswerk_frobelen

 

14 gedachten over “Wanneer fröbelen huiswerk wordt!

  1. Daar staan de linkjes in naar de kwartaal top 10 van artikelen op mijn blog (nu moet ik hem alleen nog qua bijwerken automatisch zien te krijgen,maar dat gaat met de beperkte rechten die mijn WP abonnement mij geeft niet lukken).
   Via de tekstwidget kon ik de lijst ook maken, maar dan zonder de linkkleur, en in een veel groter lettertype. Het is (nu nog) de onderste widget in de zijbalk.

   Like

 1. Eigenlijk is het niet zo moeilijk als het lijkt zolang je maar nooit vergeet dat wat je opent.. je ook moet sluiten.

  Klein foutje.. er staat http…. daar moet nog een s bij want ook WordPress kent SSL- verbindingen.

  Like

  1. De linkjes zijn via wp (in een tekstelement) toegevoegd en niet overgetypt of geknipt en geplakt. WP heeft hier dus voor gekozen, al kan die wel https-linkjes aan.
   Klik je op een van de linkjes, dan opent het betreffende blog in https.
   Bij een volgende versie voeg ik het s-je wellicht nog toe. Dat is het werk niet.

   Like

  2. Daar komt bij dat WP de mogelijkheden voor gratis of de goedkoopste abonnementen steeds verder aan het dichttimmeren is. CSS en javascript mag ik daardoor niet gebruikten.

   Like

  1. Denk het wel. Ik heb de widget HTMLgebruik. Maar volgens mij kan het ook in de tekstwidget (html widget is makkelijk om eventuele fouten en verbode codes te achterhalen). Je moet alleen heel secuur te werk gaan met de codes en elke aanpassing (als de top 10 er morgen anders uitziet) moet handmatig doorgevoerd worden. Dat is wel en klus. Gelukkig wijzigt zo’n top tien zelden enorm hard.

   Like

Reacties zijn gesloten.