Plog

Weekoverzicht (6)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

20181029_studeren
Maandag – HTML-en tot het mijn neus uitkomt. (Links de website, rechts de code.) Tussendoor genieten van de zon en het stilleven op mijn balkon… 
20181030_studeren
Dinsdag – Weer aan de slag met HTML. Maar eerst de tafel een kwartslag gedraaid om zo wat meer van het daglichtgebruik te kunnen maken….
20181031_onderweg-naar-mijn-wandeldate
Woensdag – Al wandelend richting mijn wandeldate zag ik dit plaatje voorbij komen. Verliefd op de lucht.
20181101_maand-na-maas1
Donderdag – Close up van de kano-polo-vijver. Niet geschikt voor Maand na Maas, want bij hoogwater kan ik niet zo dichtbij komen., maar veel te mooi om niets mee te doen.
20181102_wat-een-lucht
Vrijdag – Achter glas was het warm… En toen kwamen de wolken.
20181103_op-weg-naar-het-station
Zaterdag – Onderweg naar het station zag ik dit bosje bloemen liggen en ik dacht, Stille getuigen van een date go wrong of..?
20181104_duurzaam
Zondag – Mijn met duurzame waspoeder (wasnoten van Seepje) gewassen witte was, wordt ook zeer milieuvriendelijk gedroogd!

6 gedachten over “Weekoverzicht (6)

Reacties zijn gesloten.