Het voelt als zomer

zonsopkomstHet was mij vanmorgen vroeg al opgevallen. De zon zag een stuk minder waterig uit dan de voorafgaande dagen. Nu vond ik het om acht uur in de ochtend nog best koud, dus na het maken van een foto ging ik gauw weer terug naar binnen om mijn ‘ding te doen’.

Rond het middaguur brak mij het zweet uit. Ik deed mijn vest uit. Mijn oog viel daarbij op Moeltje die het zich op het dienblad makkelijk had gemaakt en relaxt lag te zonnen.

Te zonnen?

Op de thermometer naast hem, zie ik het getal 28 staan. Ik leg de laptop en mijn studieboek aan de kant en volg het voorbeeld van Moeltje. Met mijn toet in de zon denk ik, het voelt als zomer, zo achter het glas.

moeltje-bakt-bruin

Moeltje bakt bruin …

4 gedachtes over “Het voelt als zomer

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.