Vleugels

toet_vleugels

‘Ik zit niet goed in elkaar, dáárom lukt het niet!’ Rozi’s onderlip trilt. Toet slaat een arm om hem heen. ‘Olifanten vliegen niet,’ zegt hij.  Luid toeterend snuit Rozi zijn neus. ‘Ja maar Dombo….,’ begint hij.

‘Dombo! Do not talk about Dombo!’ Onverstaanbaar mompelend pakt Moeltje potlood en papier, telt vakjes, tekent vierkanten, rechthoeken, rondjes en oren.

‘Dis,’ zegt hij en wijst naar de tekening, ‘Zijn Toet and joe. Jullie ears passen exactly bij jullie head and body. And dis is me. Ears fit my head perfectly’.

Met een boos snuitje tikt hij weer op zijn tekening. ‘Det is Dombo. Met vleugels as oren. Hij looks als een fat botervlieg. Dombo is not a proper elephant. Joe my jong elephriend is det wel. Joe is totally in proportion and therefore cannot fly’.

Rozi’s ogen beginnen te twinkelen. ‘Hoor je dat Toet. Ik ben een echte elephriend and daarom cannot fly!’

——————————————————

Er is een nieuwe schrijfuitdaging in blogland. Voor regels, voorwaarden van deelname, etc etc, verwijs ik graag naar Schaap schrijft.

12 gedachten over “Vleugels

        1. Nog niet uitgegeven, maar het staat wel op de planning… (Leuk deze reactie, in eerste instantie dacht ik dat er voor de Boyszz geen plaats was op dit blog, maar zij krijgen er fans bij.. 😉 )

          Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: