Weekoverzicht (5)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Puddingfabriek_(Venlo)
Maandag – Al wandelend en fotograferend liep ik dit gebouw tegen het lijf. Middeleeuws, zeiden mijn hersenen. Google gaf mij gelijk en ik realiseerde mij toen pas, wat een historische pracht er te vinden is in Venlo. Op dat moment ontstond het plan het hele weekoverzicht te vullen met foto’s van oude panden. NB. Dit pand staat bekend als De Puddingfabriek (https://nl.wikipedia.org/wiki/Puddingfabriek_(Venlo))
w05_20181023_kapel
Dinsdag – Via het Kapelletje van Genooi (een omweg van 4 kilometer) naar de stad gewandeld om de wintergarderobe aan te vullen. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Kapel_van_Onze-Lieve-Vrouw_van_Genooi)
w05_20181024_inlopen
Woensdag – De stadwandeling Venlo langs diverse historische panden kon beginnen. Het fotoresultaat heb ik woensdag al gepubliceerd. (https://sheschanginglanes.com/2018/10/24/inlopen-rondkijken-in-bewondering/)
w05_20181025_punthoofd
Donderdag – Het inschrijven bij het UWV nam veel meer tijd in beslag dan ik had gehoopt. Een punthoofd kreeg ik er van … Op de foto zijn twee van de vier Wachters van Tajiri zichtbaar)
w05_20181026_nedinscofabriek
Vrijdag – In mijn brievenbus lag een enveloppe van een voor mij onbekende bank. Vergissing van de postbode. Brave burger dat ik ben, ben ik de brief in de juiste bus gaan doen. Daarbij kwam ik voorbij het Nedinscogebouw. Ook een rijksmonument. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Nedinscogebouw)
w05_20181027_poetsen
Zaterdag – De keuken riep om een sopje…
w05_20181028_wintertijd
Zondag – Het is weer wintertijd. Ik had het pas door toen ik om 7:55 uur zag dat ik pas om 8:20 uur wakker zou worden 😉

6 gedachten over “Weekoverzicht (5)

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: