Weekoverzicht (4)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

w04_20181015

Maandag – Grote Broer heeft drie weken geleden twee ‘nieuwe’ knieën gekregen. Normaal zie ik hem niet zo vaak, maar nu ik alle dagen thuis ben speelt die 72 km enkele reis een kleinere rol. Bij thuiskomst alleen geen zin meer om te koken…

w04_20181016

Dinsdag – Studeren in de zon. Uiteindelijk binnen gaan zitten want het zweet brak mij spontaan uit…

w04_20181017

Woensdag – ‘s-Avonds gaan wandelen met een vriendin. De wandeling voerde ons door Hout-Blerick. Aangezien voor mijn gevoel dinsdag de foto van de kerk van H-B niet helemaal gelukt was, nog een poging gewaagd. De derde foto van dezelfde kerk is op donderdag gemaakt (achterzijde).

w04_20181018

Donderdag – Mijn koffieconsumptie begon de spuigaten uit te lopen. Vandaar dat de ‘theekist’ van Oud en Nieuw in ere hersteld is (https://www.facebook.com/Oud-en-nieuw-568085903230771/)

w04_20181019

Vrijdag – De vrijdag stond in het teken van een crematie  in regio Eindhoven, waar ik samen met Tante en SchoneZus naar toe ben geweest. De avond nodigde uit om nog even op het balkon te mijmeren over wat was…

w04_20181020

Zaterdag – Tussen het lummelen door de was gedraaid en daarna mijn door zonne- en windenergie gestuurde droogtrommel aan het werk gezet…

w04_20181021

Zondag – Onderweg naar de verjaardag van SchoneZus. Drie keer raden wat zij heeft gekregen.. NB. Het moge duidelijk zijn dat ik weinig tot geen ‘inpak-talent’ heb.. 

10 gedachten over “Weekoverzicht (4)

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.