Weekoverzicht (4)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

w04_20181015
Maandag – Grote Broer heeft drie weken geleden twee ‘nieuwe’ knieën gekregen. Normaal zie ik hem niet zo vaak, maar nu ik alle dagen thuis ben speelt die 72 km enkele reis een kleinere rol. Bij thuiskomst alleen geen zin meer om te koken…
w04_20181016
Dinsdag – Studeren in de zon. Uiteindelijk binnen gaan zitten want het zweet brak mij spontaan uit…
w04_20181017
Woensdag – ‘s-Avonds gaan wandelen met een vriendin. De wandeling voerde ons door Hout-Blerick. Aangezien voor mijn gevoel dinsdag de foto van de kerk van H-B niet helemaal gelukt was, nog een poging gewaagd. De derde foto van dezelfde kerk is op donderdag gemaakt (achterzijde).
w04_20181018
Donderdag – Mijn koffieconsumptie begon de spuigaten uit te lopen. Vandaar dat de ‘theekist’ van Oud en Nieuw in ere hersteld is (https://www.facebook.com/Oud-en-nieuw-568085903230771/)
w04_20181019
Vrijdag – De vrijdag stond in het teken van een crematie  in regio Eindhoven, waar ik samen met Tante en SchoneZus naar toe ben geweest. De avond nodigde uit om nog even op het balkon te mijmeren over wat was…
w04_20181020
Zaterdag – Tussen het lummelen door de was gedraaid en daarna mijn door zonne- en windenergie gestuurde droogtrommel aan het werk gezet…
w04_20181021
Zondag – Onderweg naar de verjaardag van SchoneZus. Drie keer raden wat zij heeft gekregen.. NB. Het moge duidelijk zijn dat ik weinig tot geen ‘inpak-talent’ heb.. 

10 gedachten over “Weekoverzicht (4)

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: