App Liefde voor Limburg

app-liefde-voor-limburgIk mag graag wandelen. Vanwege de gunstige ligging van mijn huis kies ik de laatste jaren vaak voor routes waarbij mijn huis zowel begin- als eindpunt is. Hoe mooi de omgeving hier ook is, de diverse routes beginnen wat saai te worden. Zeker nu ik drie tot viermaal per week aan de wandel ga. De hoogste tijd dus om nieuwe routes aan te boren. En om mijn aversie om met de auto, trein of bus naar een startpunt te reizen om vandaar aan de wandel te gaan, aan de kant te zetten.

Ik kreeg onverwachts hulp. Een forum-kennis attendeerde mij op de app Liefde voor Limburg. Een gratis app met onder andere meer dan 100 wandelroutes in de regio. Prompt werd ik met een nieuw probleem geconfronteerd: hoe te kiezen. Voor nu heb ik besloten niet te kiezen en de lijst gewoon van boven naar beneden te doorlopen. Alleen wanneer een route voor nu nog te lang is, sla ik deze over.

drie-dorpen-routeOmdat de routes gesorteerd staan op de afstand (hemelsbreed) tussen het startpunt en mijn huis wandelde ik vandaag nog deels over bekend terrein. Bovendien liep ik naar het startpunt toe, en sneed op het eind een stukje af om sneller thuis te zijn. Ondanks dat ik wat ruzie met de app had en ik een keer of twee fout liep, is het mij prima bevallen. Voorlopig hoef ik mij niet te vervelen ;-).

Ps. Mocht je zin hebben om een keer mee te wandelen: hier vind je het overzicht van de wandelingen en hoe je contact met mij op kunt nemen.

12 gedachten over “App Liefde voor Limburg

  1. Zo, dat is een mooie lijst met wandelingen. Ben benieuwd wanneer je er klaar mee bent (met de lijst dan natuurlijk, niet met het wandelen). En dat je te vaak op bekende stukken wandelt is bekend. Dat heb ik hier ook. Helaas.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik houd ook van wandelen, hoewel ik het nu vrij weinig doe. Alleen ’s middags een klein stukje met de hond. Wel ga ik dagelijks hardlopen.

    Like

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.