Weekoverzicht (3)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

w03_20181008_pizza-nightt
Maandag – Ik doe eens makkelijk met het eten, dacht ik, en vergat dat dan de oven goed gepoetst moet worden. Niks makkelijks aan dus.
w03_20181009_maastricht-effects
Dinsdag – Dagje Maastricht met twee vriendinnen.
w03_20181010_vegeteren-in-de-zon
Woensdag – Bijkomen van het dagje Maastricht.
w03_20181011_boodschappen-doen
Donderdag – Wanneer je te voet boodschappen gaat doen, en je vergeet je beurs, dan ben je eigenlijk gaan wandelen. Toch?
w03_20181012_boodschappen-doen
Vrijdag – Nog een keer te voet naar Duitsland om boodschappen te doen. Dit keer met beurs en via een wat mooiere route.
w03_20181013_vegeteren
Zaterdag – Deze zon nodigt uit om in de schaduw te gaan zitten lezen. Bijkomen van twee dagen (net niets te ver) wandelen.
w03_20181014_jammie
Zondag – De echte reden waarom ik vrijdag nogmaals naar de drogist in Duitsland ben gewandeld. Daar verkopen ze glutenvrij roggebrood. Iets wat ik al drie jaar niet meer heb gegeten. Genieten met een zachte G!

13 gedachten over “Weekoverzicht (3)

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: