Plog

Weekoverzicht (2)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

20181001_maand-na-maas_1
Maandag – Na het boodschappen doen aan de wandel om materiaal te verzamelen voor de fotorubriek Maand na Maas
20181002_antiluis-behandeling
Dinsdag – Tussen het studeren door de hibiscus verzorgd. Ik snap nu wat de spiritus en groene zeep doen. De spiritus bedwelmd de luis zodat deze daarna via de groene zeep baan de plant uitglijdt. Probeert de luis terug te klimmen, levert dit ‘Spel zonder Grenzen”-achtige taferelen op.
20181003_herfst
Woensdag – Terwijl wij genieten van een Indian Summer sluipt de herfst naderbij..
20181004_design-museum
Donderdag – Dwalen door Cube Design Museum in Kerkraden en mij verwonderen over wat allemaal ‘design’ is. De Smog Ring sprak mij enorm aan; de Selfie drone vind ik een lachertje. Beide items zeggen alles over onze hedendaagse maatschappij. Dat dan weer wel.
20181005_loopbaanadvies
Donderdag – Het grootste deel van de dag besteed aan een loopbaantraning en totaal geen foto’s gemaakt. Vandaar deze oplossing.
20181006_brugpieper
Zaterdag – Mijn ingepakte (school)tras en het gemaakte moodboard stonden klaar. De NS app geraadpleegd. De reis gepland. Een enympje genaamd Gluut gooide roet in het eten.
20181007_poetsen2
Zondag – Het is weer eens de hoogste tijd om mijn innerlijke Mien Dobbelsteen op te graven.

 

 

7 gedachten over “Weekoverzicht (2)

  1. Nou slecht doe je het niet! De horizon is uit het midden dat is een flinke stap vooruit. Allicht kan je een app op je foon zetten waarmee je foto’s nog wat kan bewerken.

    Like

Reacties zijn gesloten.