Huiswerk ;-)

Een museum bezoeken zit van oudsher niet in mijn systeem. Ga ik een keertje, meestal wanneer ik in een ander land of andere stad ben, dan neem ik mij altijd voor vaker te gaan. Om de één of andere reden vergeet ik dat voornemen acuut. Dus toen ik begin augustus geen kaartje voor het Groninger Museum kocht, maar voor een museumjaarkaart ging, was dat best gewaagd van mij.

Maar goed, zo’n kaart dwingt wel een beetje. Net als mensen in je omgeving hebben die graag musea bezoeken. Kaart en gezelschap maakte dat ik nog voor het einde van de maand augustus het tweede museum voor dit jaar bezocht. Het Limburgs museum. Vaak langsgekomen, regelmatig gedacht, daar wil ik eens naar toe, en nu eindelijk gedaan. Yeah! Ik voelde een vibe opkomen. Maar ja, ik ken ons dus ik wilde niet te vroeg juichen.

Mijn studieboeken werden geleverd. In blok 1, van module 1, van deel 1 van Grafisch Ontwerpen staat onderstaande tekst. Ik wist, mijn ‘Doe mij maar een museumjaarkaart’-actie van de maand ervoor, was ingegeven door het universum.

huiswerk

Ondertussen ben ik ook al naar De Domeinen in Sittard en Cube Design Museum in Kerkrade geweest. Ik begin het steeds leuker te vinden. Het beste is: ik hoef geen verslagen te maken. Ik hoef alleen maar te kijken, te zien. Echt, huiswerk maken was nog nooit zo leuk! 

3 reacties op ‘Huiswerk ;-)

  1. Villasappho 6 oktober 2018 / 12:25 PM

    Maar iemand mening over een museum is juist zo leuk. Doe je het ook niet voor ons??

    Like

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.