Maand na Maas: oktober 2018

Ik ben een gezegend mens. De afstand voordeur – dijk is binnen vijf minuten te overbruggen. Het rondje Brug tot Brug neemt, afhankelijk van het aantal fotomomenten, ongeveer een uur in beslag. Het uitzicht is altijd anders. Middels deze fotoserie wil ik jullie van dat veranderende uitzicht mee laten genieten, door elke eerste van de maand, weer of geen weer, tijdens een Brug tot Brug wandeling vier foto’s te maken. Gezien de aard van het project is photoshoppen uit den boze.

20181001_1_venlo
Venlo, op de dijk. Startpunt van meerdere wandelpaden. Aan de overkant gloort Blerick.
20181001_2_stadsbrug
Stadsbrug. Niet de meest ideale plek om stil te staan maar het levert mooie foto’s op.
20181001_3_blerick
De passantenhaven in Blerick met uitzicht op Venlo. Achter dat groepje bomen aan de overkant ligt mijn startpunt.
20181001_4_zuiderbrug
Zuiderbrug. Achter glas. Dat vindt mijn hoogtevrees fijn. De weerspiegeling van de wolken in het glas neem ik daarom op de koop toe.

Tot 1 november!

7 gedachten over “Maand na Maas: oktober 2018

    1. Ik doe mijn best. Blijf eens wat langer staan., bekijk een object vanuit meerdere kanten. Let op de stand van de zon. EN soms doe ik maar wat.. 😉

      Like

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: