Weekoverzicht (1)

Met een camera voor mijn ogen ziet de wereld er anders uit. Zie ik de wereld anders. Helaas lukt het mij niet altijd om dat andere beeld goed over te brengen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik dat ‘niet goed over brengen’ niet alleen op conto van mijn iPhone kan schuiven. Vandaar dat ik het gezegde, Oefening baart kunstin praktijk ga brengen door dagelijks te fotograferen. Ziehier het resultaat van de afgelopen week.

20180924_zonsondergang-effects
Maandag – Zonsondergang over Blerick. In het echt iets minder spectaculair maar ik kon dit voorstel van ‘Google foto-assistent’ niet negeren.
20180925_bankhangen
Dinsdag – Een lekker lui dagje bankhangen.
20180926_dubbel-duurzaam
Woensdag – Dubbel duurzaam: Een dagje uit met de trein en eigen drinken mee. Scheelt CO2 uitstoot én een papieren beker op de afvalberg.
20180927_lief-gebaar
Donderdag – Alle ingrediënten om de bladluis, die zich in de hibiscus genesteld heeft, te bestrijden zijn nu aanwezig.
20180928_onderweg
Vrijdag: Lastig rijden wanneer de zon zo laag staat, maar het levert wel mooie plaatjes op. Als bijrijder mag ik dat niet alleen denken, maar de foto ook maken.
20180929_studeren
Zaterdag – Volgende week is het zover. De eerste schooldag. Geen tijd meer om te lummelen!
20180930_aan-de-wandel
Zondag – Perfect weer om te wandelen én te fotograferen. Kiezen bleek lastig dus een collage laten maken door Google foto’s.

 

7 gedachten over “Weekoverzicht (1)

  1. Heel mooi deze week van jou met toch ook wel wat rustpuntjes erin die nodig zijn voor het lichaam. En het fotograferen gaat je ook goed af hoor. Mooie collage gemaakt van je momenten. Wens je voor aankomende week in nieuwe maand ook gezelligheid toe voor elke dag.

    Like

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: