Zalig nietsdoen of?

img_3307Veertien weken zitten er tussen mijn laatste werkdag en het einde van mijn huidig dienstverband. Iets meer dan een kwart jaar. Ruim drie maanden. In drie maanden kan er heel veel gebeuren vandaar mijn besluit om eerst vier weken echt vakantie te houden. Vier weken lang afschakelen van wat was zonder mij druk te maken over wat er qua werk op mijn pad komt.

Ook tijdens mijn vakantie laat ik mijn bullet journal niet los. Zoals ik eerder schreef wil ik ondanks de lange periode van zalig nietsdoen wel de regelmaat in mijn leven houden. En verder is het onmogelijk je tijd te verlummelen wanneer je niets concreets op de planning hebt staan.

Met onderstaande activiteiten op de planning is mijn eerste vakantieweek omgevlogen.

  • start maken met balkon pimpen
  • dagelijk bloggen
  • Do-It-Yourself project beginnen
  • Witte tornado spelen
  • Diverse afspraken inplannen

Fysiek gezien heb ik zelden zo hard gewerkt als de afgelopen week en toch heb ik niet alle onderdelen van mijn planning afgerond. De eerste twee bullets heb ik gecombineerd en volledig afgehandeld (links vind je onderaan de pagina); de overige drie punten heb ik doorgeschoven naar deze week.

Wat ik de afgelopen week, ondanks mijn voornemen er niet mee bezig te zijn, wel heb gedaan, is vacatures doornemen. Die vliegen mij, met dank aan mijn netwerk, momenteel rond de oren. Waarvoor mijn dank. Er zitten dusdanig leuke functies bij dat ik vorige week de eerste sollicitatiemail al de deur uit heb gedaan. Deze week ga ik alle overige vacatures nog eens goed bekijken en voelen of ik blij word van het bedrijf en de werkzaamheden en indien ja, solliciteren. Want zalig nietsdoen, dat kan altijd nog!

Onderstaande blogs zijn afgelopen week verschenen:

header

10 gedachtes over “Zalig nietsdoen of?

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.