De laatste loodjes en een tegenvaller …

De ervaring van de laatste paar dagen heeft mij geleerd dat al dat schilderwerk veel meer tijd in beslag neemt dan gedacht en dat dat ene hoekje wel heel snel heel warm wordt wanneer de zon eenmaal over de schutting heen schijnt. Het was vandaag dus een beetje racen tegen de zonneklok maar het is mij gelukt. Tegen elven was ik klaar. Ik heb nog wel even gedacht om nog wat ‘s-avonds nog wat laatste stippen te zetten maar uiteindelijk heb ik in samenspraak met mijn knieën besloten dat niet te doen. Goed is goed en het risico dat ik wederom door vermoeidheid een blik verf omstoot (door snel handelen van mijn kant moet je weten waar dat is gebeurd anders zie je het niet) is niet ondenkbeeldig. Na het eten  hebben Zoon en ik alle tuinmeubels op hun beoogde plek op het balkon gezet en ik ben zeer tevreden.

Wat betreft de tegenvaller. Vandaag ben ik bij het Zweedse warenhuis in Eindhoven geweest voor een rondje proefzitten. De bank van mijn keuze is laag, maar voor mij niet te laag en uiteindelijk ben ik degene die er het vaakst op zal zitten. Vanavond wilde ik de bank gaan bestellen maar helaas; het tussenstuk is wel online te bestellen, de hoekstukken niet. Nu was ik toch al van plan morgen even naar de vestiging in Heerlen te gaan omdat ik online een leuk solarlampje had gezien wat in Eindhoven uitverkocht is, maar nu is mijn plan definitief geworden. Mocht je in de buurt wonen en zin hebben om morgen mee naar het Zweedse warenhuis te gaan: stuur maar een appje. Gezien de beperkte voorraad van zowel hoekelementen (bank) als lampje wil ik wel ‘al’ rond tien uur vertrekken. De winkel gaat om elf uur open en ik weet al in welke stelling ik moet zijn. Een slimme meid is op haar winkeltocht voorbereid, om maar eens een retro-spreuk te vernaggelen.

Dan ga ik nu, terwijl er een koel windje over het balkon waait, verder nadenken over diverse decoratie vraagstukken. Het balkon is dan wel klaar maar het is nog lang niet af!

14 reacties op ‘De laatste loodjes en een tegenvaller …

 1. Regenboogvlinder 5 augustus 2018 / 7:33 PM

  Tjonge wat een verandering, echt schitterend! Dat wordt heerlijk zitten op je mooie balkon.
  En…? Geslaagd…?

  Like

 2. schrijfselsvanmij 5 augustus 2018 / 10:46 AM

  Lees dit nu pas, ik zou er (Heerlen) nog op tijd kunnen zijn maar moet weer hoognodig een rondje water (tuin) tegenaan gooien, dus wie weet een volgende keer?

  Like

 3. Diana 4 augustus 2018 / 10:11 PM

  Oh, wat heb jij eer van je werk zeg. Prachtig geworden! Ik hoop dat je morgen met alles thuiskomt. En dat t in je auto past……..

  Like

  • Diana 4 augustus 2018 / 10:15 PM

   Oh, ik lees t al: het hoeft niet te passen, want je gaat voor bezorgen. Nou moet t toch goed komen?

   Like

   • Rianne 4 augustus 2018 / 11:35 PM

    Ik wilde onlinr bestellen maar dat lukt dus niet. Bezorgen zou wel nog kunnen realiseer ik mij. Maar dan moet ik ook meteen het bureau voor Zoon scoren en om dat ook zelf uit de rekken te halen… Als ik goed gemeten heb past het in t ootootje …

    Like

 4. Nicky 4 augustus 2018 / 10:01 PM

  Oh, wat is het leuk geworden, zeg! Goed gedaan!
  Succes bij de Zweedse meubelgigant. Meestal hebben ze niet (meer) wat ik wil hebben. Hopelijk.heb jij meer geluk.

  Like

Post hier je vragen of opmerkingen!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.